Over Edwin 

Hallo, ik ben Edwin Tulkens …

… en ik heb een missie. Ik wil er graag voor zorgen dat jij weer lekker in je vel zit. Dat je lichaam je zo goed mogelijk helpt bij wat je in het dagelijks leven allemaal doet. En dat lichaam en geest op een plezierige manier met elkaar in balans zijn.

Natuurlijk speel ik daar als therapeut een relatief beperkte rol in. Maar met wat ik kán bijdragen, maak ik vaak wel een groot verschil. Hoe? Door samen met jou op zoek te gaan naar wat je dwars zit, letterlijk en figuurlijk.

Schitterend samenspel
Dat kan natuurlijk zomaar een peesje of een spiertje zijn. Maar vaak zit de oorzaak dieper. Het menselijk lichaam is namelijk een schitterend samenspel van zoveel meer: het skelet en de spieren, de organen en het bindweefsel, het ruggenmerg en het zenuwstelsel …

Verbinden
Als integraal (fysio)therapeut vind ik de oorzaak van een klacht vaak in de verbinding tussen deze elementen. Dat betekent voor mij vooral: eerst goed luisteren, daarna heel goed voelen. En voor jou: eerst jezelf openstellen, daarna je lichaam laten spreken.

Samen dringen we door tot de kern van je klacht, om er vervolgens alles aan te doen om die klacht structureel te verhelpen. Zodat jij weer lekker in je vel zit.

Behandelingen
Als integraal (fysio)therapeut maak ik tijdens mijn behandelingen gebruik van de volgende vijf disciplines:

neem contact met me op